Musketonhaak

De musketonhaak in deze categorie zijn musketonhaken van verschillend formaat en van divers materiaal. Hier vindt u het gros van onze collectie musketonhaken. Bent u op zoek naar musketonhaken van roestvrijstaal, verzinkte musketonhaken of bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die eer zijn voor het aanschaffen van musketonhaken in grote aantallen (groothandel) kijk dan op de corresponderende pagina's waarin deze afzonderlijke categorieën worden behandeld.

Musketonhaken met ovale vorm

Het eerste type musketonhaak in deze categorie is de musketonhaak met een ovale vorm. Dit type musketonhaak is verkrijgbaar in verschillende formaten. Voor dit type lopen de mogelijkheden qua formaat uiteen van 7 tot 11 millimeter (dit is de diameter van de opening). Ook zijn er verschillende afmetingen qua lengte (als voorbeeld: de ovale musketonhaak met een opening van 8 millimeter is verkrijgbaar in diverse varianten verschillend in lengte van 72 millimeter tot 86 millimeter). Deze musketonhaak is vernikkeld.

Musketonhaken met een trapezium vorm

De musketonhaak met trapezium vorm is, evenals de musketonhaak met ovale vorm, vernikkeld. Het formaat van de trapezium musketonhaak bedraagt voor de kleinste haak uit deze selectie 8 millimeter (opening snapper) en voor de grootste variant 11 millimeter. De lengte van dit type is per geval ook weer verschillend, zo heeft de variant met opening van 8 millimeter een lengte variërend van 70 tot 77 millimeter.

Overige musketonhaken in deze categorie

Naast de hierboven al beschreven vernikkelde musketonhaken met respectievelijk een ovale en een trapezium vorm vindt u op deze pagina nog diverse andere types musketonhaken. Zo zijn er ronde en rechthoekige musketonhaken, musketonhaken met ring en dubbele musketonhaken en musketonhaken van messing of speciaal voor het aanlijnen van uw hond. Tenslotte vindt u in deze categorie nog enkele musketonhaken die niet in een andere groep zijn onder te brengen. Denk hierbij aan een musketonhaak in een zwarte of witte uitvoering.