Musketonhaak RVS

Musketonhaken roestvrij staal worden vaak gebruikt om verbindingen te leggen in de buitenlucht. U kunt hierbij denken aan het bevestigen van spandoeken of andere reclame-uitingen aan bijvoorbeeld de gevel van een winkel of een ander bedrijfspand. Musketonhaken die voor deze zaken worden gebruikt worden blootgesteld aan externe factoren zoals vocht en temperatuurverschillen. Neerslag en de wisseling van de seizoenen hebben een negatief effect op materialen waardoor de levensduur afneemt. Om te voorkomen dat dit ook het geval is bij onze musketonhaken zijn de musketonhaken in deze categorie vervaardigd van roestvrij staal (rvs). Dit komt zowel het uiterlijk als de levensduur van deze musketonhaken ten goede.

Waardoor is roestvrij staal zo goed bestand tegen schadelijke invloeden van buitenaf?

Roestvorming is de meest bekende aanslag die kan ontstaan op metalen. Niet alleen ziet het er lelijk uit, de roestvorming tast de kwaliteit van het metaal ook aan zodat het metalen voorwerp niet meer functioneert zoals de bedoeling is. Roestvrij staal is hierop een positieve uitzondering: wanneer het roestvrij staal in aanraking komt met zuurstof vormt zich op het staal een beschermlaagje waardoor verdere oxidatie (roestvorming) wordt tegengegaan. Hierdoor blijven voorwerpen van roestvrij staal, bijvoorbeeld onze roestvrijstalen musketonhaken, lang in een goede conditie. Kortom, met een roestvrijstalen musketonhaak kunt u er zeker van zijn dat u uw musketonhaak zelfs in moeilijke (outdoor) omstandigheden naar volle tevredenheid kan blijven gebruiken.

Roestvrijstalen musketonhaken

Roestvrijstalen musketonhaken in extreme omstandigheden

Een goed voorbeeld van de kwaliteit en het uithoudingsvermogen van de roestvrijstalen musketonhaak is het feit dat dit type musketonhaak vaak wordt gebruikt voor watersportactiviteiten. Op het water zijn de invloeden van wind, het stampen op de golven en (zout) water extreem belastend te noemen voor de op schepen gebruikte materialen. Het feit dat veel watersporters zweren bij een roestvrijstalen musketonhaak geeft aan hoe betrouwbaar dit product is. Als de roestvrijstalen musketonhaak in deze omstandigheden blijft voldoen kunt u er gerust in zijn dat onze roestvrijstalen musketonhaken ook in uw (werk)omstandigheden zullen voldoen.